Gelukkig zijn

Gelukkig zijn bepaal jij zelf. Het zit alleen in jouw. Niet in die nieuwe auto, die relatie of baan waar je al zo lang van droomt. Mensen denken heel vaak; “ik kan pas gelukkig zijn, als ik dit heb bereikt of dit kan kopen”. Ze durven niet het nu onder ogen te zien.

Ze houden jarenlang een race met zichzelf en soms is het zelfs zo triest, dat ze nooit de finishlijn zullen bereiken. Ze overlijden, zonder ooit tot bezinning te zijn gekomen!

Maar jij laat het niet zo ver komen! Jij bent nu op de juiste plaats. Jij zal vandaag tot bezinning komen. Jij zal ontdekken dat de finishlijn slechts enkele seconden bij jouw vandaan ligt in plaats van jaren!

Laten we samen zo snel mogelijk naar die finishlijn gaan en het lint doorknippen!

Gelukkig zijn kan maar op één manier

Gelukkig zijn is het gevoel dat er niets ontbreekt aan je leven. Nu denk jij misschien: “maar er ontbreekt nog zoveel”. De enige manier om gelukkig te zijn hangt af van de relatie die jij met jouzelf hebt. Jij zal pas gelukkig zijn als jij jezelf lief hebt, waardeert en respecteert, precies zoals jij nu bent, met al jouw kwaliteiten, blokkades en onvolkomenheden. Als jij het nu onder ogen durft te zien, hoe slecht dat ook mag lijken en er de charme en waardigheid van kan ervaren, is de weg vrij naar gelukkig zijn. Alleen het nu is werkelijk en eeuwig. Hierin kun jij je bevrijden van de last van het verleden en de toekomst scheppen.

Gelukkig zijn is het belangrijkste doel in het leven, daarom is het ontzettend belangrijk dat jij de juiste technieken leert. Deze technieken leren jouw gelukkig te zijn met jouzelf.

Klik hier voor meer informatie over deze technieken