Identiteitscrisis oplossen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een identiteitscrisis is niet erg en een identiteitscrisis oplossen kan veel gemakkelijker zijn dan je denkt, mits je de juiste technieken gebruikt. Het is namelijk een groeimoment, een mooie kans, waarin jij jouw gevoelens, gedrag en gedachten heel nauwkeurig kunt gaan bekijken en nieuwe keuzes leert maken over hoe jij jouw leven wilt gaan vormgeven.

Wil jij jouw identiteitscrisis oplossen? Dan zijn er 2 dingen die je echt nooit moet doen!

– Drugs gebruiken

– Je ervoor schamen

Hoe kan jij wel jouw identiteitscrisis oplossen?

– Je kunt medicatie slikken

– Of naar een psychotherapeut gaan

Het probleem is alleen dat de wachttijd vaak erg lang kan zijn en waarschijnlijk wil jij zo snel mogelijk van deze identiteitscrisis af.

In de internetcursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ leer jij in 12 weken tijd jouw identiteitscrisis oplossen. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Deze 12 weken durende E-cursus (email cursus), kan jij thuis volgen. Het enige wat jij nodig hebt is een computer, tablet of ander apparaat waarmee jij e-mails kunt lezen.

Je leert in deze cursus dat jij door jouw gedachten, jouw identiteit hebt gecreëerd. En het kan zijn dat jij jouw identiteit aan bijvoorbeeld een bepaalde status of persoon had opgehangen en dat die nu is weggevallen. Nu heb je het gevoel geen identiteit meer te hebben.

Het goede nieuws is dus, omdat het enkel gedachten zijn die bepalen wat jouw identiteit is, jij een nieuwe identiteit voor jouzelf kunt gaan creëren. Één waar jij heel trots op kunt zijn en waar jij je dus goed bij voelt.

Omdat het lastig kan zijn voor jouw om dit alleen te doen, raad ik de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ (klik) aan. Bovendien kan het erg veel tijd kosten voor jouw om zelf de juiste technieken te vinden. In deze E-cursus leer je elke week nieuwe technieken en zal je na de eerste week al de eerste positieve progressies merken!