Onzekerheid Overwinnen Tips

Zonder zelfvertrouwen is het onmogelijk om een gelukkig en succesvol leven te hebben. Onzekerheid houdt jou wereld klein, je durft geen stappen te ondernemen en hebt niet het leven wat jij zou willen. In dit artikel vind je ‘onzekerheid overwinnen tips’. Ga met deze onzekerheid overwinnen tips aan de slag, om weer zelfvertrouwen te creëren.

De onzekerheid overwinnen tips:

Hou van jezelf en accepteer jezelf zoals jij bent.

Leg niet elke dag de druk op jezelf om anders te willen zijn, dan zoals je nu bent. Of nog erger: anders zou moeten zijn. Accepteer het nu en ga van daaruit verder bouwen. Er is altijd ruimte voor groei, maar je accepteert jezelf wel altijd.

Waarom ben ik niet zoals…. die of die persoon.

Je kunt nou eenmaal niet de mooiste, slimste, jongste, oudste, rijkste zijn. Er is altijd wel iemand die iets heeft, waar jij minder scoort. Als jij je blijft vergelijken met anderen zal dat alleen maar ten koste gaan van jezelf. Het mooie is, iedereen is uniek! Dus waardeer jezelf zoals JIJ bent, er zal niemand zo goed ‘JIJ’ kunnen zijn, als jij zelf.

Ga jezelf veel complimentjes geven.

Er zijn genoeg dingen op een dag waar jij trots op kunt zijn. Leer de kleine dingen die je doet waarderen en geef jezelf daar dan ook een complimentje voor. Al is het alleen maar: “goed dat ik mijn tanden heb gepoetst”. Nu denk je vast; dat is wel heel raar. Maar je zult merken, als jij jezelf vaak complimentjes gaat geven, dat jij je beter gaat voelen.

Wanneer jij nog niet genoeg hebt aan deze onzekerheid overwinnen tips, of verdiepende informatie erover wilt en alle technieken wilt leren om jouw onzekerheid te overwinnen adviseer ik de ‘Blijvend Zelfvertrouwen‘ E-cursus (e-mailcursus) van 12 weken. Hier leer je de beste technieken, inzichten en nog veel meer tips om jouw onzekerheid te overwinnen.

Klik hier voor meer informatie over de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen